Om oss

Den Lille Barnebutikken finner du i Haugesund sentrum med et godt utvalg i barneklær, sko og leker/interiør. 

Butikken er eid og drevet av meg, Linda Holst siden 2008. Butikken het tidligere MeMinishop, men jeg endret navn i 2020.

Her finner du forskjellige barnemerker som MeMini, Minilin,Lilleba, Wheat, Hummel, Levis, Huttelihut, Enfant, Kivat og Bisgaard.

Vi har også kvalitetsleker og barneinteriør fra Le Toy Van, Sebra, Jabadabado, Magni, Jellycat, Djeco, Papo og Brigby. Er hele tiden på let etter nye og spennende merker itillegg til det jeg har.

Høst 2019 ble butikken utvidet med Den Lille Bokbutikken i andre etage som blir drevet av mannen min Rune Vika - vi kjøpte også huset vi da hadde leiet i over ti år - og vi flyttet inn med to tenåringer og hund i tredje etage. Bokbutikken er en egen nisjebutikk med engelske bøker til både store og små, samt leker, spill, tegneserier og puzzlespill. 2020 fikk vi katten Henry som du også treffer på i butikken.

Etter å hatt nettbutikk i mange år ( som er utrolig mye arbeid  ) har vi bestemt oss for å bruke den mer som et utstillingsvindu. Men ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe - sender fremdeles. Vi har alltid mer i butikken enn vi får vist frem her.

Velkommen innom oss :-)